Тазседмичният преглед на звездни моменти в Instagram за изминалата седмица, започва с едно красиво лице - това на Павлина Енева, която е новото лице на модна къща Dolce&Gabbana. Българският топ модел представя новата колекция на луксозната италианска марка, предназначена за арабския свят.

Анелия ни изуми със своето изпълнение (в домашна атмосфера) на парчето Bitch Better Have My Money на Риана. Дали талантливата изпълнителка не възнамерява да смени жанра, ориентирайки се към ритъм енд блус и рап музиката?

Докато ние сме в София, Галена се разхожда из улиците на Дубай облечена изцяло в розово. Смело решение от страна на българската изпълнителка, която явно не следни модните тенденции, а предпочита да остане вярна на себе си.

Миналата седмица красивата дъщеря на Ива Екимова ни трогна с посланието си към починалия й баща във Facebook. Днес обръщаме внимание на кадър, публикуван в официалния й Instagram профил, където е в компанията на симпатичен млад господин. Кой ли е той?

А Радост Тодорова, която ни представяше на конкурса "Мис Вселена" в Лас Вегас, изглежда уникално в българска носия.

Преди броени дни, Никол публикува това selfie в личния си профил в Instagram. Питаме се дали, преди това, го е пратила на Гришо? Вие какво мислите?

От AVON България ни изненадаха с изключителни продукти, предназначени за благотворителна дейност. Кой ви харесва най-много?

Новата красива страст на Антония Йорданова, стилист и съсъздател на модна къща KNAPP, носи името DIOR.

След вълнуващия празничен период през месец декември, Нина Добрев най-накрая успя да се прибере вкъщи.

Завършваме с тъжна вест, отнасящата се за внезапната смърт на изключителния и неповторим Дейвид Бауи. Този, който наскоро празнува своя 69-ти рожден ден и издаде нов албум ни напусна неподготвени. 

Музикален поздрав за всички дами и господа, почитатели на хубавата музика.