Тази класация не е нова, но се върти усилено из социалните мрежи и предизвика редица коментари, затова решихме да ви я представим и да ви попитаме какво мислите вие.


Според Traveler's Digest първи по красота са шведките, следват ги аржентинките, трети са украинките, а четвърти - рускините. Ето и коментарите за всяка от държавите и момичетата им:

Швеция

Снимка: Traveler's Digest


Стокхолм може вече да не е на първо място по красота на жените в света, но Швеция все още е на чело на списъка. Първото посещение на Швеция е невероятно изживяване, защото ще се убедите, че всичко, което сте чували за страната, е истина! Жените са високи, руси, синеоки богини, които освен приятелски настроение са и доста добре образовани. Трябва да има нещо във въздуха, защото и мъжете се класират на първо място в света като най-добре изглеждащи. Затова, ако можете, започвайте да планирате пътуването си до тази чудесна северна държава - кой знае, може там да ви чакат вашите скандинавски принц или принцеса.

Аржентина

 

Снимка: Traveler's Digest

Не само че аржентинките са най-красивите жени в Южна Америка, но вероятно са най-секси дамите и в цялото западно полукълбо. Може да е заради висшата мода или романтичната култура, а може да е просто защото жените са високи, спиращи дъха красавици, но освен това - има и нещо наистина специално в тях. Ако в Буенос Айрес имаше плажове, Рио де Жанейро най-вероятно изобщо не би бил в нашия списък с любими дестинации.

 

Украйна

 

Снимка: Traveler's Digest

Украйна може би е най-известна с факта, че можеш да си поръчаш булка по мейл, но не е много справедливо - трудно е да устоиш на изкушението да се възползваш, след като видиш колко красиви са украинките. Столицата Киев е страхотна и е номер едно градът в списъка ни с най-красиви жени. Освен столицата обаче, Украйна има своя част на Черно море и това е мястото, където бихте искали да изкарате лятото си. Стотици красавици свалят палтата и слагат секси бански костюми - проверете офертите за пътуване до Одеса, ако това е нещото, което би ви харесало.

 

Русия

 

Снимка: Traveler's Digest

Майка Русия е четвърта в списъка, но говорим за жени толкова красиви, че разликата с номер едно в класацията, е наистина малка. В разстояние от 4 000 мили, през целия път от Москва до Сибир, жените в Русия са смъртоносно красиви! По тези критерии Сибир може да е най-интересната част от Русия, защото там се смесват славянската и азиатската раси. Азиатка, която говори руски - да, моля!

 

България

Не толкова добре позната, колкото други източно-европейски страни, репутацията на България е на път да придобие по-широка известност и да разпространи колко страхотна страна е в действителност. Разполага със ски ризорти, оживена столица, средновековни градове, страхотни плажове (на Черно море) и още нещо - СТРАХОТНИ ЖЕНИ! Високи, със светла кожа, тъмна коса и светли очи - всичко това в комбинация наистина спира дъха. Ако се чудите за подходяща асоциация - мислете за Кейт Бекинсейл в "Подземен свят".


Може би и на вас ви е направило впечатление, че за разлика от снимките на красавиците от останалите държави, ние сме представени със снимка на красиви и секси крачета - дали е, защото българките са с най-изкусителни крайници или защото не са намерили друга фотография - не знаем. За всеки случай ни беше интересно да прочетем коментарите за всяка от държавите и да разгледаме няколко красиви момичета.