.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Българка е четвъртата най-красива съпруга в света

LadyZone.bg | преди 6 години
мисис - 4
Снимка: m.rus.delfi.lv
Гергана Николова от Дупница - сред най-красивите съпруги

Гергана Николова стана четвърта в конкурса Мисис Топ Свят, който се проведе от 2 до 9 юни в Латвия. До участие в престижната надпревара българката достигна след като в края на миналата година спечели конкурса Мисис България Свят.

мисис - 1
Снимка: m.rus.delfi.lv

Най-красивата омъжена жена на планетата и първа в конкурса Мисис Топ Свят стана представителката на Украйна Альона Шуба.

мисис - 3
Най-красивата омъжена жена на планетата е от Украйна. Снимка: Facebook

Гери е от Дупница, на 35 години, има две деца – по-голяма дъщеря и син на 3 години, занимава се с частен бизнес. Първа година студентка в Благоевград – специалност бизнесадминистрация. Именно дъщеря й е виновница за това да се включи в българския конкурс за най-красиви съпруги, разказа самата тя в предаването „Тази сутрин”.

мисис - 2
Гергана - последната отдясно наляво. Снимка: Facebook

Още любопитни факти за Гери – мерките й са почти перфектни – 91-71-91, 57 кг., 173 см. Няма корекции по тялото, включително и не си е слагала изкуствени гърди, потвърди самата тя. Поддържа тялото си, благодарение на натовареното ежедневие, което не й оставя никакво време за спорт и диети.

мисис - 5
Снимка: m.rus.delfi.lv

Гергана всъщност е разведена със своя съпруг отскоро, което по никакъв начин не й е попречило да участва в конкурса и да заеме едно от престижните места.

Ето и самото гостуване на Гергана Николова в предаването "Тази сутрин":

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?