Гергана Николова стана четвърта в конкурса Мисис Топ Свят, който се проведе от 2 до 9 юни в Латвия. До участие в престижната надпревара българката достигна след като в края на миналата година спечели конкурса Мисис България Свят.

Снимка: m.rus.delfi.lv

Най-красивата омъжена жена на планетата и първа в конкурса Мисис Топ Свят стана представителката на Украйна Альона Шуба.

Най-красивата омъжена жена на планетата е от Украйна. Снимка: Facebook

Гери е от Дупница, на 35 години, има две деца – по-голяма дъщеря и син на 3 години, занимава се с частен бизнес. Първа година студентка в Благоевград – специалност бизнесадминистрация. Именно дъщеря й е виновница за това да се включи в българския конкурс за най-красиви съпруги, разказа самата тя в предаването „Тази сутрин”.

Гергана - последната отдясно наляво. Снимка: Facebook

Още любопитни факти за Гери – мерките й са почти перфектни – 91-71-91, 57 кг., 173 см. Няма корекции по тялото, включително и не си е слагала изкуствени гърди, потвърди самата тя. Поддържа тялото си, благодарение на натовареното ежедневие, което не й оставя никакво време за спорт и диети.

Снимка: m.rus.delfi.lv

Гергана всъщност е разведена със своя съпруг отскоро, което по никакъв начин не й е попречило да участва в конкурса и да заеме едно от престижните места.

Ето и самото гостуване на Гергана Николова в предаването "Тази сутрин":