Представяме ви господин и госпожа Крьогер.

Сватбеното тържество на Аврил и Чад се състоя само преди няколко дни в Южна Франция.

Канадската двойка размени обетите си пред 50 души, поканени в Chateau La Napoule – реставриран замък от 14-ти век, намиращ се в югоизточния средиземноморски край на Франция. Тържествената вечеря се превърнала в грандиозно парти, продължило до 6 часа на следващата сутрин. Свидетели коментират: „Беше луда нощ, с много пиене, танци, невероятна храна, много смях и сълзи от щастие. Имаше и заря, по време на която Чад и Аврил пиеха вино и се целуваха.”

Аврил избра тюлена рокля на дизайнерката Monique Lhuillier, която съчета с красива сребърна тиара.

28-годишната певица беше коментирала, че планира пищна сватба: „Просто искам да съм сигурна, че ще си прекарам супер добре, а гостите ми ще изживеят нещо, което се случва веднъж в живота. Искам да си кажат „Уау!” и да се превърне в специално събитие не само за нас, но и за тях.”

Château de la Napoule, Mandelieu, France, Снимка: Wikipedia

Двамата с Чад се запознават миналото лято, когато той й помага да създаде петия си студиен албум. Всъщност Чад й прави предложение за брак с 14-каратов диамантен пръстен през август 2012 г. - само месец след началото на връзката им.

Аврил казва: „Чувствам се красива, когато съм близо до него. Той ме кара да се чувствам такава. А аз никога не се контя. Обикновено стоя в студиото с най-удобните си дрехи. Но той харесва стила ми и мисли, че съм сладка.”

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Как 38-годишният вокалист на канадската рок банда „Nickelback” направил романтичния жест:

Тя: „Правих си нещо като дневник на това, което се случва в студиото. Разглеждам си го и какво да видя – снимка на Чад как държи малка бижутерийна кутийка. И понеже тетрадката ми беше пълна с цветни бележки, беше сложил и една, на която пише „Ще се омъжиш ли за мен? Стори ми се много романтично.”

Той: „Бях толкова нервен. Може да пропътуваш целия свят и да изпееш стотици песни пред хиляди хора без въобще да забързаш ритъма на сърцето си. Сядаш на едно коляно и се вричаш на една жена за цял живот – бях супер нервен.”

Това е първи брак за Чад и втори за Аврил. Тя беше омъжена за музиканта Дерик Уибли в продължение на 3 години, но тази афера свърши още през 2009 г.