.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Златни лабиринти от опадали листа на гинко създава тази жена

Евгений Милов | преди 1 година
Instagram/Joanna Hedrick
Джоана Хедрик създава сложни артистични фигури като зашеметяващ подарък за студентите в кампуса

Джоана Хедрик е съветник в Центъра за обслужване на студенти към Държавния университет в Сакраменто, като всяка година отбелязва настъпването на есенния сезон по специален начин от 2013 г. 

Джоана аранжира опадалите златни листа на гинко дърветата в колежа, създавайки сложни артистични фигури като зашеметяващ подарък за студентите в кампуса.

Хедрик се вдъхновява за своите лабиринти, спираловидни кръгове или пчелни пити от изкуството на известния британски еко художник Анди Голдспорт, чиито каменни композиции излагат музеите по цял свят.

С уменията си на ландшафтен дизайн, Хедрик трансформира като истински артист сезонните промените на околната среда в разкошни арт инсталации.

Начинанието на Хедрик започна необичайно, докато търси интересен фон за семейни снимки, а сега създава около шест дизайна от златните шедьоври годишно - всеки й отнема 2-3 часа, но за нея това е истинска медитация.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?