.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Зарадвайте детето с изкуство за празника

Евгений Милов | преди 1 година
Национална галерия Квадрат 500
Снимка: Национална галерия Квадрат 500
Национална галерия Квадрат 500 представя шарена програма за Деня на детето

Национална галерия Квадрат 500 е предвидила интересна образователно-културна програма за Деня на детето. Шарени и забавни инициативи очакват най-малките посетители на 1 юни от 11 до 18 ч. за празника.

Програма започва в 11 ч. с Тебеширени рисунки, като час по-късно ще продължи с Ателие за оцветяване, в което децата да откриват от кои зали на Квадрат 500 са черно-белите рисунки и да ги оцветяват.

От 12:30 до 13:30 ч. ще се проведе ателие Дорисувай картината по детайли от произведения в зала 25 на Националната галерия, а между 13:30-14:30 ч. ще продължи с ателие в зала 21, представящо Манга и японски йероглифи.

Най-забавната част от Деня на детето в Квадрат 500 ще бъде Пленер в скулптурния двор от 14 до 15 ч., където децата ще могат да търсят най-често използваните материали от художниците и да рисуват с тях.

Игра Аз обичам изкуството с въпроси към експозицията на Квадрат 500 ще се проведе точно преди откриване на изложбата от детски рисунки и керамика Пролетни цветя в 18 ч.

60 безплатни ателиета за Деня на дететоПанаирът на 1 юни ще бъде с "вход свободен" пред Народния театър в София
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?