.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Всичко живо е трева" - ново издание на научно-фантастичната класика излиза у нас

LadyZone.bg | преди 3 години
всичко живо е трева, Клифърд Д. Саймък
Ще намерите романа на Клифърд Д. Саймък на книжния пазар от 26 януари

Тайнствена, невидима за окото бариера внезапно загражда отвсякъде малко, забутано, забравено от света градче някъде в Америка. Всъщност галактическа форма на интелигентност се опитва да наложи мир и хармония на човечеството. Но страхът от неизвестното кара хората да се държат нелогично и да оказват съпротива срещу всичко, което е в разрез с техния жизнен опит.

Ново издание на научно-фантастичната класика "Всичко живо е трева" на Клифърд Д. Саймък излиза у нас на 26 януари.

всичко живо е трева, Клифърд Д. СаймъкКлифърд Д. Саймък (1904 – 1988) е сред емблемите в световната научна фантастика. Приживе го удостояват с най-авторитетните награди в тази област. През 2014-а почитателите му по цялата планета отбелязаха 110 годишнината от неговото рождение, а тази година се навършват 50 години от издаването на знаковия роман "Всичко живо е трева" и 40 години от неговото първо публикуване на български език.

Прочетете откъс от романа>>>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?