.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Всичко отива по дяволите, скъпа!

LadyZone | преди 1 година
Фредерик Гравел
Снимка: Иван Марков
Мъже по слипове танцуват с бира в ръка...

Днес от 19:30 ч. в пловдивския Дом на Културата „Борис Христов“ канадският хореограф Фредерик Гравел ще представи ВСИЧКО ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ, СКЪПА! – провокативна история за съвременния мъж, ценности и общество, в което живеем. 

Гравел – една от големите звезди на съвременен танцувална сцена в Канада – е мултидисциплинарен артист, впечатляващ с експлозивната си сценична енергия и оригинални хрумвания във всеки спектакъл.

Фредерик Гравел

"Мъже по слипове танцуват с бира в ръка във ВСИЧКО ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ, СКЪПА!, но това не означава, че няма да си прекарате една страхотна вечер – удоволствието, което групата изпитва, докато играе, е абсолютно заразително", хвали спектакъла канадското списание “DF Danse”.           

Фредерик Гравел е добре известен с бунтарския си стил, преобръщайки традиционната хореография с главата надолу и умело смесвайки различни елементи - както по отношение на музикалната среда, така и що се отнася до танцовите движения.

"Слоеве от многократно разливана бира и вълни от тестостерон се преплитат в микс от аромати, който седи в основата на ВСИЧКО ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ, СКЪПА", пише за англоезичния спектакъл Нина Хъмбъл от немското “Dance Muenchen”.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?