nicky3: Песента "Невероятно" е неповторима комбинация от невероятния глас на най-талантливата българска певица Лили Иванова. Текстът е прекрасен, а начинът, по който е изпят от гласа на Лили Иванова му придава фееричност и сила. В него любовта - най-силното чувство - е сравнена с полет и с последен дъх на душата. Изпълнението притежава и едно спокойствие, благодарение на стоическият дух на певицата, което тя му придава. Тази песен, която е уникална по рода си, заради своето мистично звучене, е поредното доказателство за професионализма и талнта на примата Лили Иванова.
А накрая остава само въпросът за смисъла на всичко - "ти разбра ли какво си имал и какво остава?".

psycon21: "Невероятно" е песента, която най - много ми харесва от трите предложени. Лекият джаз много добре се съчетава с "медения" глас на Лили. Насладата е пълна - не само за слуха, защото Лили винаги влага толкова драматизъм и образност в песните си, че те предизвикават и визуални ефекти. Ефирност, красота и пренос в друго време и място!

Това са двамата последни участници, чийто коментари избрахме да участват в томболата…

Общо дванайсет листчета с потребителски имена имаше в купата, от която теглихме и… никнеймът на победителя, който ще получи биографичната книга на Лили Иванова „Истината” с автограф от голямата българска изпълнителка е… nicky3


Честито! Ще помолим nicky3 да изпрати своите три имена, точен адрес и телефон за контакт на нашия имейл - [email protected], за да можем да му/й изпратим наградата!


А останалите почитатели на Лили Иванова съветваме изобщо да не се отчайват, защото примата на българската естрада е подготвила много изненади, които ще се случат съвсем скоро – и по-точно на 22 ноември по време на големия й концерт в зала "Арена Армеец".

А тук може да загрявате с музика, любопитни факти, галерии и видеа!