VOYO е уникален за България видео портал, на който потребителите могат да гледат любимото си съдържание онлайн - удобно, лесно, без ограничения.

Това е единственият български сайт, на който феновете могат да гледат новите епизоди на българските сериали на bTV, до 7 дни преди излъчването им в ефир, а вече излъчените - в удобно за тях време. Само на voyo.bg потребителите ще открият и целите епизоди на България търси талант плюс пълната версия на най-нестандартния шоу номер в предаването.

Представете си, че знаете какво се случва в любимия ви сериал много преди съседката. Представете си и че войната за дистанционното вкъщи приключва, защото на voyo.bg може да гледате, когато ви е най-удобно - голямо разнообразие от български сериали, чужди продукции, филми, както и локални шоу програми, новини и спорт.

VOYO

предлага още много интересно видео съдържание, което ще се обновява и развива непрекъснато – голямо разнообразие от чужди продукции, филми и сериали, както и локални шоу програми, новини и спорт.

Единствено на

voyo.bg

българските потребители ще могат да гледат видео когато, където и колкото пожелаят. С високо качество и без реклами. Платформата е единствената алтернатива на нискокачествения даунлоуд на пиратско съдържание.  

VOYO

гарантира на потребителите лесно и достъпно забавление по всяко време! Срещу месечен абонамент от 5, 6 лв. до 8 лв. на месец.

Възползвайте се от възможността да тествате платформата безплатно - сега!

Регистрирайте се на voyo.bg и вземете своя специален промо код.

VOYO e проект на Central European Media Enterprises, който се налага успешно във всички територии, където компанията оперира.