.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

“Вълшебното одеало“ – запознайте най-малките с произведения на изкуството

LadyZone.bg | преди 1 година
dete
Снимка: istockphoto.com
Заедно с мама, татко, баба или дядо децата могат да се насладят на приказки, вдъхновени от произведенията в Националната галерия

Полетете с „Вълшебното одеяло“ на Националната галерия, което веднъж месечно ще се приземява пред картина или скулптура в Квадрат 500. Заедно с мама, татко, баба или дядо децата могат да се насладят на приказки, вдъхновени от произведенията в галерията. Заниманията са подходящи за деца от 2 до 5 години, като задължително трябва да бъдат с придружител.

вълшебно одеяло
Снимка: организаторите


Първата приказка разказа за индийския бог Ганеша, а следващият експонат ще бъде за бог Вишну и неговите магични и вълшебни способности.

Мястото на провеждане е Национална галерия - Квадрат 500, зала 21, пл. „Св. Александър Невски“, ул. „19-ти февруари“ 1, а датата 24.02.2018 (събота), от 12.30-13.10 часа. Групата е до 10 деца с такса от 10 лв. Нужно е да се запишете предварително на 0879 147 679; 0886 817 233 или на e-mail: edu_nag@yahoo.com.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?