.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вълнуващата бестселър поредицата ЛУКС от Дженифр Арментраут продължава

LadyZone.bg | преди 3 години
Основа
Снимка: Егмонт
Предишните заглавия в поредицата – "Обсидиан”, "Оникс” и "Опал”, бяха част от суперуспешната серия "БРАВО препоръчва”

Издателство „Егмонт” ще предложи на българските читатели вълнуващото продължение на бестселър поредицата ЛУКС от Дженифр Л. Арментраут. Четвъртата книга „Основа” излиза на книжния пазар у нас на 6 ноември, а финалът – „Опозиция”, на 22 ноември. И двете книги ще могат да се открият в хартиен и електронен вариант. Предишните заглавия в поредицата – „Обсидиан”, „Оникс” и „Опал”, бяха част от суперуспешната серия „БРАВО препоръчва”.

О С Н О В А
Книга четвърта от поредицата ЛУКС
Заедно могат да посрещнат всяка трудност...

ОсноваКнигата
Деймън ще направи и невъзможното да си върне Кейти. След успешната (но катастрофална мисия) той е изправен пред невъзможното. Кейти я няма. Отвлечена е. Сега всичко, за което може да мисли е как да я открие. Да унищожи всеки, изправил се на пътя му? Готово. Да изгори до основи целия свят, за да я спаси? С удоволствие. Да разкрие извънземната раса, от която произлиза, пред света? Ама разбира се! Единственото, което Кейти трябва да направи е да оцелее...

Отзивите
Бестселър поредица на New York Times и USA TODAY, ЛУКС се издава в 12 държави, сред които САЩ, Бразилия, Русия, Франция, Германия и Турция. Филмовите права са закупени от Sierra/Affinity и феновете с нетърпение очакват екранизацията на любимата си история. С видеотрейлър на романа може да се запознаете тук.

Авторът
Дженифър Л. Армантроут е бестселър автор на New York Times и USA Today на романи за тийнейджъри на. Под псевдонима Джей Лин тя има издадени поредица и от романтични книги, някои от които могат да се открият и на българския пазар. Това са „Ще те чакам” и „Бъди с мен”, част от романтичната линия на „Егмонт” Уо.
Понастоящем писателката живее в Западна Вирджиния със съпруга си и прекарва свободното си време в четене и гледане на филми със зомбита. Може да я посетите онлайн на jenniferarmentrout.com

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?