Когато си говорим за любовта, живота и изненадващите обрати в него, няма как да не ни е интересно, защото за тези неща рецепти няма.

Историята в тази книгата ни отвежда в малко градче в Северна Каролина, където Майлс Райън работи като шериф, щастливо женен е за ученическата си любов Миси, има чудесен син и общо взето се радва на живот за завиждане.

Трагичен обрат обаче променя всичко – жена му е убита от автомобил на пътя, което поставя началото на много тежък период за Майлс.

От друга страна в града пристига учителката Сара Андрюс, която бяга от болезнен развод и е в търсене на ново начало за себе си и за живота си.

Майлс и Сара се срещат… но могат ли да загърбят миналото си и дали една тайна няма да пропука розовия балон, който ги спасява от всичко от момента на срещата им нататък?

Никълъс Спаркс е чудесен разказвач, който успява да докосне сърцата на читателите по темите, които най-силно ги вълнуват и чувствата, които крием дори от самите себе си.

Това, както и фактът, че винаги черпи вдъхновение от собствения и на близките си опит,  го превръщат в най-продавания американски автор в света.

Завой на пътя” от издателство ЕРА търсете в книжарниците от 10 януари. Цена: 12.90 лв.