.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

В Следващите три дни: Ръсел Кроу

| преди 7 години
В Следващите три дни: Ръсел Кроу
Ръсел Кроу отново е избрал интригуващ персонаж, в който да се потопи. Снимка: Форум Филм
Тази вечер (19 ноември) е премиерата на последния филм с участието на Ръсел Кроу – умен трилър, в който историята е важна

Ръсел Кроу е от онези актьори, които освен, че предизвикват женския интерес с честните си сини очи, подбира роли и филми, които се запомнят. В този смисъл няма как да пропуснем прекрасното му игра в класиката „Прекрасен ум” – например.

Затова не се и съмняваме, че изборът му да участва в "Следващите три дни", едва ли е случаен. Както самият той казва: „Бях поразен от дилемата, с която се сблъсква Джон Бренън (героят на Кроу във филма – бел.ред.). Той изпитва безкрайна любов към съпругата си и е готов на всичко, за да я спаси. Но за да постигне целта си, той трябва да се превърне в човек, когото тя може би не би могла да обича. За мен това беше интересно емоционално пътуване.”

Историята накратко се занимава с обикновения и незабележим Джон Бренън, който има щастлив брак и идеален живот до момента, в който неговата съпруга Лара (Елизабет Банкс), е арестувана за убийство, което тя твърди, че не е извършила.

Три години след присъдата й Джон продължава да отглежда сам сина им и да преподава в колеж, борейки се да запази семейството си и да докаже нейната невинност. Той отказва да бъде възпрепятстван от каквито и да е стечения на обстоятелствата и липса на опит, и прави детайлен план за бягство…

Този филм идва в момент, в който се нагледахме на трилъри, които предполагат заплетени сюжети, много екшън и дъвки за ума, но всеки път излизаме от киносалоните разочаровани.

"Следващите три дни" обаче е различен. Убедете се сами тази вечер (19 ноември) в киносалоните в страната.

Или пък в някой от следващите дни.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?