URBAN CULT предоставя възможност за културен обмен между изброените кръгове с отделен афиш за всяка програма. Отгоре на това - предлага и специални представления, ориентирани към децата.

Ако сте оставали уикенда 27/28/29 септември отворен към нови предложения и сте любители на съвременното изкуство, ние имаме нещо тъкмо за вас. 

Събитието се нарича URBAN CULT и ще се проведе в трите гореизброени дни. Подгответе се за много музика - дръменбейс, хип-хоп и фънк с участието на някои от най-актуалните български (и не само) имена в съвременната музика. Сред тях са LSB (UK), EDIT (UK), SOUTHWICK, Butilko & Ramsey Hercules, Олимпийски надежди (с Димитър Василев - Нуфри, Филип Александров, Деян Драгиев - Даката ) и много други.

 В театралната програма са включени представления за деца и възрастни - "Което е било" (моноспектакъл на Георги Даверов), "Ескориал" (с режисьор Росен Пенчев), "В края на ноември" (по мотиви от Туве Янсон - авторски спектакъл на Румен Гаванозов и Станислава Кръстева), "Хензел и Гретел" (с режисьор Ваня Йонкова) и много други.

Освен това: екстремни спортове, визуални изкуства, танци, кулинария, бизнес, творческо писане и кино.

Пълната програма на фестивала по дни

ДНЕВНА ПРОГРАМА
► вход свободен

▬▬ НОЩНА ПРОГРАМА
предварителна продажба
1 ден - 10 лв.
2 дни - 18 лв.

► на вратата
1 ден - 12 лв.
2 дни - 20 лв.

▬▬ ТЕАТРАЛНИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ
5 лв.
8 лв.

Мястото, където ще се случи URBAN CULT, е Fabrica126