Пригответе се за едно по-специално издание на Solar Christmas - освен, че ще е във възголемичката "Арена Армеец София", на гости за живо изпълнение ще е и една прекрасна малка британка - Софи Елис Бекстър.
 
Помните ли това?

Успешната закачка на Софи с музиката започва в световно неизвестната инди-рок група "Theaudience", за да премине в солова кариера и първи албум на име "Read My Lips", който я превръща в любимка на всички музикални класации и й печели гостувания в някои от най-големите клубове в Европа. През 2011г. тя отново се завърна  - с хитчето "Not Giving Up On Love" - съвместно с Armin Van Buuren - с чудесен клип и лесносмиалема музичка - заявка за отвоюване на място обратно в сърцата на масовата публика.

Освен нея обаче, ще можем да чуем за пореден път и Fedde le Grand, който беше част от Solar Dance Arena на Spirit of Burgas, а веднага след него идва ред на фънки хаус и трайбъл саунд, поднесен от едни от най-прогресивно развиващите се диджеи - Sunnery James и Ryan Marciano.

Te също бяха тук през лятото - самият Armin Van Buuren ги беше посочил за негови подгряващи диджеи на същото събитие.

Към специалните гости на вечерта ще се присъедини и още едно холандско величие – официалното MC на Sensation White - MC Gee, който отдавна е заслужил титлата си „майстор на най-доброто парти настроение”.

Е, какво ще правите на 21 декември?
 
*