.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Този художник вижда красотата във всичко, буквално

Даяна Петкова | преди 1 година
дизайн
Снимка: Instagram/@shamekhbluwi
Моделите му напомнят, че красотата е навсякъде около нас - където и да погледнем

Архитектът и художник Шамек Блуви открива начин, по който да комбинира страстта си към сградите, модата и рисунките, като налага по уникален начин креативни и иновативни илюстрации върху градската среда.

Йорданецът скицира моделите, внимателно изрязва силуета им и ги заснема, държейки хартиения лист пред сградите, облаците и природата, които служат като фон. Подчертавайки богатите цветове и неочакваните текстури, които среща навсякъде, Блуви преобразява начина, по който сме свикнали да виждаме света около нас.

Шамек се вдъхновява за проекта по време на почивка в Дубай, заявявайки: "Исках да споделя пътешествието си, като добавям визуални елементи към страните, които посещавам".

Работейки с различен фон всеки ден, визуалният артист не само доказва таланта си, но и ни напомня, че красотата е навсякъде около нас - където и да погледнем. Вижте по-долу някои от най-интересните му модели:

f

Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?