.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Този бездомен тийнейджър става награждаван сватбен фотограф

Евгений Милов | преди 23 седмици
Instagram/Ilumina Studios
Снимка: Instagram/Ilumina Studios
Животът му днес изглежда фантастичен, но не винаги е бил такъв

Карстън се сдобива с първата си камера на 11, и пленен от скейтборд културата, решава да стена професионален фотограф в индустрията.

На 16 решава да напусне гимназията и започва да живее из улиците на южна Калифорния, като негова спалня са градските паркове или диванът на някой приятел.

Но Карстън не се отказва от детската си мечта да бъде скейтборд фотограф.

След като на 18 все още не успява да постигне това, решава че е време за професионална преориентация, и заминава за Сан Франциско, където става сватбен фотограф.

Седмици наред живее в колата си и използва кафенетата като офис, като скейтборд портфолиото е единственото, с което разполага, за да презентира фотографските си умения пред бъдещите клиенти.

Така идва и моментът, в който сватбената фотография става негова професия на пълен работен ден.

Днес 24-годишният фотограф е пътувал до 12 различни страни на 4 континента, за да заснема красиви сватбени снимки, като вече е награждаван сватбен фотограф в престижни конкурси.

И не крие, че има една от най-страхотните работи в света, която може да си представи - много по-хубава от снимането на скейтбордисти.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?