Том Круз влиза в ролята на гениален наркотрафикант в Бари Сийл: Наркотрафикантът, като в продукцията на Universal Pictures холивудската звезда отново работи с режисьора на На ръба на утрешния ден Дъг Лиман (познат още от Самоличността на Борн, Мистър и мисис Смит). 

Снимка: Бари Сийл: Наркотрафикантът

Това международно приключение е по налудничавата (но истинска) история на пилота мошеник, който съвсем неочаквано е вербуван от ЦРУ за една от най-мащабните операции под прикритие в американската история. 

Напомнящ на култовия Дрога с Джони Деп и Пенелопе Круз, Бари Сийл: Наркотрафикантът е базиран по действителна история, като в лентата играят още Домнал Глисън, Сара Райт, Е. Роджър Митчъл, Джеси Племонс, Лола Кирке, Алехандро Еда, Бенито Мартинез, Кейлъб Ландри Джоунс и Джейма Майс. 

Снимка: Бари Сийл: Наркотрафикантът

Филмът е продуциран от носителя на Оскар Браян Грейзър (Красив ум), Браян Оливър (Черният лебед) и Тайлър Томпсън (Еверест), както и Дъг Дейвисън (От другата страна) и Ким Рот (Вътрешен човек). Сценарист е Гари Спинели. 

Бари Сийл: Наркотрафикантът излиза в кината и IMAX този петък, 25 август. Дотогава гледайте трейлър с български субтитри от следващото видео: