„Ти, който не си за мен” е забавна и остроумна книга от прочутата авторка Александра Потър, която се занимава с доста интересни въпроси.

Как разбираш, че Той е мъжът на живота ти?  В стомаха ти започват да пърхат пеперуди само при мисълта за него? Сънуваш сватбата ви? Или просто някак вътре в себе си си сигурна?

Отговорите на горните, намираме чрез историята на Луси.

Тя среща Нейт, когато е на 18 години и това е Любов от пръв поглед. За нея той е единственият. Една целувка под Моста на въздишките във Венеция свързва съдбите им завинаги. Поне според легендите...

Десет години по-късно те вече са забравили за романтиката от тогава. Но съдбата ги среща отново. И отново. И отново. Само, че... нищо не е така прекрасно и идилично, както някога.

И ако повечето момичета мечтаят да открият любовта на живота си, то Луси иска само да се отърве от нея... Оплетена във въпроси за съдбата и вечната любов, тя не знае как да постъпи.

Ако той не е Единственият, тогава защо не може да се раздели с него?

Ако и вашият живот е пълна каша, ако сте сама и с разбито сърце… Оставете нещата в ръцете на Съдбата – тя знае най-добре. Съдбата ви е подготвила нещо прекрасно...

Търсете „Ти, който не си за мен” от ИК Кръгозор из книжарниците в страната.