8759 км пропътуваха певицата Теди Кацарова, Диляна Попова и режисьорът Костадин кръстен-Коко от София до Доминикана, за да заснеман клип към новото й парче „Преродена”. Екзотични пясъчни плажове, красиви момичета, бели коне и приятен  ритъм. Дали това ще е достатъчно песента да стане новият летен хит на 2016 година? Много от кадрите са заснети с дронове. Клипа е с участието на Диляна Попова, която едновременно с него заснема и фотосесия.

С нова песен от Канарските острови се завърна и Деян Неделчев. Парчето и клипът към него ще се появят в началото на месец май. Името му е „Ферма за сперма”. Авторът твърди, че клипът е смешен и няма нищо нецензурно в текста. Деян е облечен като травестит и сменя три различни визии в клипа, всяка от които супер екстравагантна – с дантелени шапки, паунови пера и много брокат по клепачите.

Зоя Мутишева  - това е новото име, което изгрява на фолк сцената. Зоя е един от участниците в шоуто на bTV„Гласът на България". Дебютното й парче се казва „Твоите сини очи.