.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тази графити художничка рисува жени с обемни прически

Евгений Милов | преди 1 година
Instagram/Vinie Graffiti
Снимка: Instagram/Vinie Graffiti
Хипнотизиращи рисунки върху стените на сгради

Френската графити художничка Vinie Graffiti рисува огромни портрети на жени, които се характеризират с обемните си прически.

Хипнотизиращите рисунки върху стените на сгради представят персонажи, които приличат на анимационни герои с изразителните си лица и стилизирани коси.

Вдъхновена от пин-ъп момичетата и дръзките манга илюстрации, артистката създава очарователни портрети, като не се ограничава единствено с рисуването, а умело включва истински бръшляни за коса - авангарден подход, който е на ръба с експериментална скулптура.

Всяко едно косъмче в косите на портретите сякаш живее свой собствен живот - пъстроцветен, калейдоскопичен, магичен - улавяйки както индивидуалността на субекта, така и въображението на художничката.

Вижте едни от най-поразителните работи на Vinie Graffiti от следващите снимки в Инстаграм.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?