.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тази година - Spirit of Burgas през юли

LadyZone.bg | преди 6 години
фестивал
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Може и навън да е още студено, но новините за музикалните фестивали винаги ни стоплят. Поне малко

Шестото издание на "Spirit of Burgas" ще бъде на 27 и 28 юли. 

Освен обещание за музикално пиршество, организаторите готвят и други изненади – повече забавления, разрешени морски бани под съпровода на любимата песен и почти 48-часова безспирна фиеста. Фестивалът ще посреща фенове още в 17:00 часа следобед, а сцените ще дърпат щепсела чак на изгрев слънце.

Другата добра новина е, че за втора поредна година Spirit of Burgas доверява денс сцената на хората от Ялта, и ще си партнира с най-големия фестивал за електронна музика в България SOLAR. Solar Dance Arena ще представи едни от най-големите звезди от електронната сцена, като ще стартира още на 26 юли, петък, и ще приключи в неделя, 28-ми.

„Решението да преместим фестивалните дати с една седмица не е случайно. – разказва Стефан Еленков, Изпълнителен директор на феста. "Тази промяна стана необходима, за да попаднем времево в тур-датите на групите и артистите, които искаме да поканим, а и нашите фенове пожелаха да видят, на тазгодишното издание на фестивала. Не беше лесно да се откажем от любимия ни на всички месец август, но все пак предпочетохме да не правим компромис с програмата и да не разочароваме нашите верни почитатели.“

Първите хедлайнери ще бъдат обявени още в средата на март, когато ще стартира и ранната продажба на билети.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?