.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тази фотографка си представя версии на своя живот с различни съпрузи

Евгений Милов | преди 2 седмици
Instagram/@nunu_pepe
Снимка: Instagram/@nunu_pepe
Какво би било, ако...?

Чешката фотографка Дита Пепе е била запленена от възможността "Какво би било?" и прилагайки буквално въпроса в работата си, започва да си представя редица различни версии на своя живот.

В своите автопортрети с мъже Пепе става член на всяко семейство, в което влиза, а работата й се фокусира върху това как взаимоотношенията могат да трансформират женската идентичност. Сюжетите ни карат да се замислим за влиянието на избора на партньор и как той влияе на бъдещето. Тази фотосерия води до саморефлексия у зрителя, карайки го да се запита "Ами ако…?".

"Какво би било, ако се бях родила някъде другаде и по различен начин, при други родители? Каква бих била днес, какъв би бил животът ми и с кого щях да живея? За мен фотографията е вид комуникация, не само със самия себе си, но и с останалите хора. Използвам я за да задавам въпроси, да отговарям на въпроси, да реагирам, да чувствам, да преживявам. Винаги правя нещо. Обръщам ситуацията в посока, в която може да се появи кадър. Основната причина, поради която го правя, е за да се почувствам добре от него. За мен фотографията е начин за търсене", споделя Пепе.

Вижте по-долу любимите ни карди от фотосерията "Self Portraits with Men", които Дита Пепе споделя в Инстаграм.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?