.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Търси се новата Хърмаяни!

LadyZone.bg | преди 4 години
Хърмаяни
Ема Уотсън като Хърмаяни
Тази събота в Лондон ще се проведе кастинг за главната женска роля във филма "Фантастични животни и къде да ги намерим", който е за магическите създания в света на Хари Потър

След като изстреля в небесата кино кариерата на актрисата Ема Уотсън, известна като Хърмаяни, сега Warner Bros търси следващата нова млада звезда, която да изиграе главната женска роля във филма "Фантастични животни и къде да ги намерим", чиято история е обвързана със сагата "Хари Потър”.

Филмовото студио ще проведе отворен кастинг за момичета на възраст между 8 и 12 години, които да изпълнят ролята на Модести – "обладано от духове младо момиче, което притежава вътрешна сила и спокойствие", според информация на компанията за производство на филми и телевизионни предавания. Модести има и "способността да вижда дълбоко в хората и да ги разбира".

Прослушването започва в 9:00 ч. сутринта тази събота в Excel Centre Hall в Лондон. Кандидатите трябва да бъдат на разположение за снимките на лентата в периода между август 2015 г. и януари 2016 г.

Актьорският състав на филма вече има в своите редиците звезди като, носителя на "Оскар" - Еди Редмейн, който ще играе - Нют Скамандър; Езра Милър ще бъде Кредан; Катрин Уотърстоун ще въплати - Порпентина; Дан Фолгър - Якоб, а Алисън Съдол - Куийни. От своя страна Дейвид Йейтс ще режисира "Фантастични животни", който ще излезе на през ноември 2016 г.

„Фантастични животни и къде да ги намерим” е книга написана от английската писателка Дж. К. Роулинг през 2001 г. Тя се разказва за магическите създания в света на Хари Потър. Над 80% от цената на всяка продадена книга ще бъдат дарени на бедните деца в различни места по света. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?