.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Старите моряци

LadyZone.bg | преди 4 години
Старите моряци
Един забавен роман от най-превеждания класик в историята на бразилската литература Жоржи Амаду

На 12 януари 2015 г. излиза от печат брилянтният хумористичен роман на Жоржи Амаду "Старите моряци"!

Книгата
"Старите моряци" (превод: Тодор Ценков) е забавна амалгама от бивалици и небивалици, реалност и мистика, екзотика и неповторим колорит на образи и пейзажи. Насладете се на две причудливи истории, родени край пристанищните кейове на Баия. Защото морето, както казват старите морски вълци, е непресъхващ извор на чудеса, а чудото е неизменен спътник на героите на неподражаемия маг на словото Жоржи Амаду.

Старите моряциАвторът
Жоржи Амаду е най-превежданият класик в историята на бразилската литература. Романите му имат издания на 48 езика в 52 държави. Той е не само виртуозен разказвач, но и социално ангажиран писател, чието творчество, по собствените му признания, е "изтъкано от мириса, вкуса и кръвта" на родната Бразилия. Книги като "Тереза Батиста, уморена от битки""Тиета от Агрести" и "Пастири на нощта" сплитат реалност и мит, фолклор и магия. И оставят вкус на вечност.

В книжарниците от 12.01.2015 г.
От ИК "Colibri"
Цена: 16 лв.
Страници: 360

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?