Тъкмо когато навън застудя и ни накара да ценим повече прегръдките и стоенето на топло под завивките, дойде време за поредната ни игра. Тя е факт, не само защото много обичаме да ви подаряваме подаръци, а и защото ценим близките си и сме сигурни, че това важи и за вас.

Затова ще ви дадем шанс да зарадвате любим човек и да му покажете колко много държите на него. Ако имате късмет, ще спечелите някоя от специалните книжки с послания, които да стоплят някого, когото обичате. Или да запазите за себе си. Напомняме ви за какво става въпрос:


Как да кажете „Обичам те” или „Благодаря ти” с книга
 

Осемте книжки от поредицата съдържат послания от известни и анонимни автори, цитати от класически произведения, случайни фрази, оставили дълготрайна следа в съзнанието на редактора Хелън Ексли.

Как можете да спечелите? Отговорете на следния въпрос - първо наум:

Кой цитат от книга ви е направил най-силно впечатление?”.

А след това оставете като коментар онзи цитат от книга, който ви е впечатлил много силно и обяснете с няколко думи защо.


Един от вас ще спечели луксозното издание „Надежда и сила” – за трудните моменти в живота ни, за да не се предаваме пред болката и неуспехите, за да окуражим наши близки, изправени пред изпитание. Наградата е с личен автограф от редактора на поредицата Хелън Ексли.

Вижте кой спечели >>>


Очаквайте и следващите ни въпроси, които ще ви дадат шанс да спечелите книжка с послание.