Кристин Лукас се буди всяка с сутрин с мисълта, че е млада жена с безоблачно бъдеще, наскоро прехвърлила двайсетте. В действителност е на 47, преди 18 години е преживяла жесток инциден и е изгубила способността да задържа спомени в съзнанието си. Сега, с помощта на специалист по разстройства на паметта, тя започва да води дневник, който да й помогне да сглоби наново парченцата от миналото си и да разбере какво всъщност я е довело до състоянието, в което се намира.

Тя ще открие истини, които ще я накарат да започне да се съмнява във всички около себе си – дори и в най-близките си хора...

Романът „Преди да заспя” е феноменалният дебют на Стивън Уотсън и от 3 години е в Топ 100 на най-успешните книги. Продаден е в 43 страни. Носител е на 4 международни награди за най-добър трилър през 2011г., а от 3 октомври филмът по романа, с участието на Никол Кидман, Колин Фърт и Марк Стронг, е по кината в България, благодарение на bTV Studios.

Как може да живее човек, ако губи спомените си, щом заспи? Ако сутрин не помни миналото си и хората, които обича? Ако трябва да се запознава със собствения си живот отново и отново, ден след ден, с помощта на дневник?

Ако това беше ти, на мястото на Кристин, как щеше да опишеш живота си в няколко изречения в този дневник? LadyZone.bg ти дава възможност да спечелиш романа "Преди да заспя"! Сподели в коментарите под този материал един параграф, който би написала от себе си за себе си, описвайки своя живот, и може да спечелиш книгата!

Пример: "Ти си щастлива жена. Обичаш ягоди. Алергична си към простаци. Омъжи се по любов и по любов се разведе. Въпреки трудностите през последните години, се чувстваш късметлийка. Може и да не помниш нищо, когато се събуждаш, но заспиваш благодарна за всичко, което имаш!"

Очакваме кратките ви истории в коментарите под този материал до 14 октомври (включително). Победителите ще бъдат избрани от редакторите на LadyZone.bg. Десет от вас ще спечелят по 1 копие от романа!