.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Спечелете екземпляр от „Твърде далеч: Пропадане”

LadyZone.bg | преди 4 години
Корица
Нещо за четене с романтика и изненадващи обрати

Романтика и изненадващи обрати в „Твърде далеч: Пропадане”

Богат син на рок звезда. Обикновено момиче от Алабама. Тайна, която ще преобърне световете им. И едно лято в Розмари Бийч, след което нищо вече няма да е същото.

„Твърде далеч: Пропадане” е първата книга в новата романтична поредица „Розмари Бийч” от популярната американска писателка Аби Глайнс. В България книгата ще излезе в хартиен и електронен формат на 8 август под логото „Уо” на издателство „Егмонт”. Бестселър на USA Today, New York Times и Wall Street Journal, тя ще увлече читателите в историята на Блеър и Ръш. Научете повече...

Нов конкурс

Спечелете екземпляр от „Твърде далеч: Пропадане”. Отговорете на въпроса: „Коя книга бихте препоръчали като перфектното лятно четиво?” в коментар под статията. В играта участвате само с един отговор до 16 август 2015 година. Имената на 3 късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!

Книгата

Последното нещо, което Блеър Уин иска, е да се премести да живее с новото семейство на баща си в Розмари Бийч, Флорида. Но няма избор. Майка й е починала след продължителна болест, оставяйки след себе си куп дългове и никаква възможност за Блеър да запази малката им ферма в Алабама.
Пристигайки в богатия курортен град с джип и пистолет под седалката си, Блеър знае, че никога няма да се впише там. Още по-разочарована е да открие, че баща й е заминал за Париж, оставяйки я с новия й доведен брат, Ръш Финли. Циничен, надменен и безпардонен, син на известна рок звезда, той е толкова разглезен, колкото и чаровен, и веднага влиза под кожата на Блеър.
Но докато лятото минава, Блеър започва да гледа на Ръш в нова светлина и си дава сметка, че привличането помежду им не може да бъде пренебрегнато.

Корица

Авторът

Аби Глайнс е автор на бестселъри и отдаден любител на книгите. Живее със семейството си в Алабама. Поддържа зависимостта си към Twitter на @AbbiGlines.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?