.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Смях до ламарината

| преди 6 години
Смях до ламарината
Това са ТЕ: Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Петър Мелтев, Златин Цветков и Леонид Йовчев.
Хахаха и хохохо в ИмПро(визация) или как ще ви разсмеят на шега...
Не знаем дали сте имали късмета да попаднете на някое от представленията на „ХаХаХа ИмПро Театър” – „професионална група за импровизационен театър”, но ако не сте – ето много удачен шанс да се поправите.

И преди да ви кажем „къде”, ще ви запознаем първо с „какво”:

Група млади симпатяги със странен и напълно естествен усет за смешното – разбирай – думокаламбури, игроидиотизми и много-позитивно-настроение. Защото цялата комедия се случва направо пред очите ви – без предварително репетирани реплики, сценарий или декори, без никой от актьорите да знае какво точно ще се случи и още по-малко – как ще завърши. Всяко шоу е изградено от няколко „игри“, в които публиката подхвърля думи, а актьорите ги хващат и след секунди ги завъртат в мегасмешни истории и сюжети. Всяко ИмПро представление носи уникален номер, защото се ражда и умира в един и същи миг. И никога не може да бъде повторено. Всъщност тази форма на театър е много популярна на запад от.. ами, западната ни граница и е наистина забавно да си публико-участник в представлението.

Ето и малко история: групата, състояща се от петима актьори, възпитаници на Крикор Азарян, Снежина Танковска и Димитрина Гюрова, а именно - Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Петър Мелтев (Мъртвата Дагмар или малката кибритопродавачка, Праехидно), Златин Цветков и Леонид Йовчев (Ръкомахане в Спокан, Пиеса за умиране), от две години насам по няколко пъти месечно разсмива хората на малки сцени, клубове, паркове и фестивали в различни градове.    

Съвсем закономерно, 80 шоута след ИмПро#1 (пред двайсетина приятели във фоайето на „Славянска беседа“), от 20:00 часа на 28 ноевмри 2011 г. ХаХаХа вече започват да разпространяват изкуството си от голямата сцена на "Модерен театър". И още нещо - един от зрителите в залата ще спечели Голямата Доживотна Импро Покана за Двама за всички бъдещи представления на ХаХаХа докато е жив/а.

Единственото условие е да си купите билет и да го употребите по предназначение.  
Ето и къде:

28 ноември 2011 г., понеделник, 20:00
Модерен театър, ул. „Върбица“ №12, София

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?