Един от най-добрите и смразяващи кръвта романи на Стивън Кинг - "Гробище за домашни любимци" - оживява на голям екран, за да разкаже трагичната история на семейство Крийд, което по ужасяващ начин научава, че понякога смъртта е за предпочитане.

"Гробище за домашни любимци" проследява д-р Луис Крийд (Джейсън Кларк), който заедно със съпругата си Рейчъл (Ейми Саймец) и двете си малки деца се премества от Бостън в красива стара къща в провинциален Мейн. Там той открива мистериозно гробище, скрито дълбоко в гората до новия им дом. Когато в семейството се случва трагедия, Луис се обръща към необикновения си съсед Джъд Крендъл (Джон Литгоу) и отприщва верижна реакция от събития с ужасяващи последствия.

По изключително интересен, оригинален и едновременно с това страховит начин "Гробище за домашни любимци" разглежда темата за смъртта, нейната неизбежност и последиците от това да откажеш да приемеш реалността и да продължиш да живееш в агония от загубата. 

Режисьори на "Гробище за домашни любимци" са Денис Уидмайър и Кевин Колш ("Starry Eyes"), а сценарият е на Джеф Бюлер, по едноименния роман на Краля на ужаса. Продуценти са Лоренцо ди Бонавентура, Марк Варадиан и Стивън Шнайдър.

Ще посетим "Гробище за домашни любимци" в кината от 5 април 2019 г. Гледайте трейлър с български субтитри в следващото видео: