.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Слава" е българското предложение за "Оскар" за чуждоезичен филм

Евгений Милов | преди 47 седмици
Слава
Снимка: Слава
Филмът на Кристина Грозева и Петър Вълчанов пресъздава историята на кантонер, който открива милиони на релсите и ги предава в полицията

"Слава" на Кристина Грозева и Петър Вълчанов е българското предложение за номинациите за "Оскар" за чуждоезичен филм.

Седемчленна комисия с председател проф. Александър Грозев е определила българското предложение за 90-ите награди "Оскар" за чуждоезичен филм, съобщава Националният филмов център. В състезанието са участвали 10 филма, които отговарят на условията на Академията и са заявени от продуцентите си за участие, а първите места в класирането заемат "Слава" (14 точки) и "Безбог" (10 точки).

"Слава" пресъздава историята на кантонер, който открива милиони на релсите и ги предава в полицията. Държавата го награждава с нов часовник, който обаче се оказва менте. ПР-ката на Министерството на транспорта загубва стария му часовник модел "Слава", който е семейна реликва. Кантонерът се впуска в отчаяна битка да си върне старата "Слава" и достойнството.

Филмът е с участието на Стефан Денолюбов, Маргита Гошева, Китодар Тодоров, Милко Лазаров, д-р Георги Стаменов, Иван Савов, Христофор Недков, Мира Искърова и други. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?