.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Щастливите хора четат и пият кафе

LadyZone.bg | преди 5 години
Книга
Трогателна история, прелъстила милиони читатели по света и дебют на една многообещаваща френска писателка

Историята: Диан изгубва съпруга и дъщеря си в катастрофа. От този момент всичко в нея се вцепенява, с изключение на сърцето й, което продължава да бие. Упорито. Болезнено. Безполезно.

Неспособна да се справи с мъката, Даян решава да избяга от миналото и се мести в малко ирландско градче. Избира посоката заради мечтата на съпруга й Колен да посети страната, воден от любовта си към бирата „Гинес”. Даян се изолира от местните жители, въпреки тяхната доброжелателност и гостоприемство.

В един особено тежък ден, когато тя почти се предава – легнала на пясъка, заливана от дъжда и брулена от силния вятър, недружелюбният й съсед – Едуард, я спасява, пренасяйки я на ръце в дома си. Той успява да й помогне да излезе от своето уединение, а сестра му я подтиква да се смеси с хората. Скоро Даян сякаш отново е готова да чувства... Тя осъзнава, че първо трябва да изгради живота си и едва тогава може би да се върне към любовта…

За автора >>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?