Помните ли онези дъвки от преди (може би вече доста) години, които ни разказваха какво е любовта? Да, според тях това чувство беше в стотици неща, които в ежедневието си ние мъничко пренебрегваме. 

Понеже малките неща винаги остават малко незабележими, а всъщност са доста съществени, обикновено така правим и с щастието. Уж все го търсим, а все не успяваме да го намерим. А нали който търсел, намирал? 

Снимка: Ciela

За да вкарат малко усмивки в животите ни, издателство Ciela публикува книга, която ни разказва за простичките неща, които ни правят щастливи всекидневно. А знаете ли, че те са цели 500? Изданието е красиво илюстровано, а името му е "Щастието е...", а зад него стоят Лайза Съурлинг и Ралф Лейзър.

Снимка: Ciela

Ако трябва да погледнем малко по-философски на нещата, може би е редно първо да си обясним какво е щастието. Особено преди да започнем да го търсим. И ако вие не се сещате, в книгата има цели 500 примера. Защото в преследването на по-висши цели, то понякога остава на заден план. Авторите ни подтикват да го търсим, но ни показват и някои местенца, на които действително можем да го намерим. 

Тази книга е 501-вото измерение на щастието. Подарете го на себе си и на близките си. Нали уж все го търсим?