.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Шакира пее във филма Зоотрополис

LadyZone.bg | преди 3 години
Зоотрополис
В него животните вървят на два крака, носят дрехи и ползват мобилни телефони

Основната песен към едно от най-дългоочакваните приключения на Дисни – "Зоотрополис", е в изпълнение на колумбийската звезда Шакира. Try Everything е новият хит на певицата, която озвучава и един от героите в анимацията.

Зоотрополис е филм, в който няма хора, а животните са „антропоморфни“ - вървят на два крака, носят дрехи и ползват мобилните телефони, които са последния писък на модата. Изграден от квартали като шикозния Сахара Скуеър и неприветливия Тундратаун, Зоотрополис е град като никой друг и място, където независимо какво животно си – от най-големия слон до най-малката мишчица, можеш да постигнеш всичко. Когато изпълнената с оптимизъм полицай Джуди Хопс пристига в града, разбира, че да си първият заек в полицейски участък от закоравели животни, никак не е лесно.

Зоотрополис

 

Други актьори, които озвучават героите, са Идрис Елба и Джей Кей Симънс. 

По кината на 2D и 3D на 4 март.

Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?