.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Росица Ралева, Fontfabric Type Foundry и Funkt Architects забъркват МЕЛБА 4

Евгений Милов | преди 6 седмици
МЕЛБА
Четвъртото издание на МЕЛБА НА ЖИВО среща илюстратор, архитект и автор на шрифтове

Илюстраторката Росица Ралева, най-голямото българско студио за създаване на шрифтове Fontfabric Type Foundry и студиото за архитектура и дизайн FUNKT ARCHITECTS са гостите в четвъртото издание на МЕЛБА НА ЖИВО от Студио Комплект.

Срещата с тримата артисти е на 11 декември (вторник) от 18:30 ч. в "Генератор" с вход свободен. Те ще представят своята история и работата си по важен и вълнуващ за тях нов проект. 

МЕЛБА

Росица Ралева е илюстратор, художник и графичен дизайнер. Тя ще представи работата си като автор на плакати и визуализации на книги, една от които е новото издание на “В лунната стая” на Валери Петров. От 2017 г. Росица работи за Полския институт, а част от задачите й включва създаването на известната поредица “Поезия в метрото”.

МЕЛБА

Светослав Симов е основател на най-голямото българско студио за създаване на шрифтове Fontfabric Type Foundry с международна дейност и гостува на Мелба на живо 4 по повод 10-годишнината на компанията. Тя беше отбелязана с едноседмична изложба на най-емблематичните типографски проекти в историята на студиото под формата на арт инсталации, постери и печатарски семпли. 

Българското студио, което прави световнопризнати шрифтове (ВИДЕО)

Арх. Мария Балева е един от създателите на студиото за архитектура и дизайн Funkt Architects. Тя ще разкаже за работата на студиото по един от най-новите им проекти за заведения в София - Компанията. Funkt Architects стоят зад емблематични за средата ни заведения и офиси в различни градове на България.

МЕЛБА

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви са целите ви за 2019 година?