На 14 август в морската столица хиляди почитатели на най-старата рок група у нас ще се съберат, за да се насладят на шоуто на своите любимци. За втория юбилеен концерт, с който „Щурците“ ще отбележат 50 години на сцена, на пристанище „Варна“ ще бъдат монтирани специални платформи със седящи места.

Кирил Маричков, Валди Тотев, Георги Марков, Иван Лечев и Славчо Николов ще зарадват феновете си в морската столица с първия по рода си концерт под открито небе на пристанището в града. Любимите на няколко поколения „щурци“ отново ще се съберат на сцената с „Фондацията“ и бившите „щурци“ – Петър Цанков, Веселин Кисьов, Константин Атанасов и Петър Георгиев. Заедно с тях, благодарение на новите технологии, виртуално в шоуто ще се включи и Пеци Гюзелев. Китарата на непрежалимия китарист на групата ще прозвучи на запис, а на екран под звездите ще се прожектират кадри от концерти с негово участие.

Оригиналният състав на най-старата активна рок банда у нас ще повтори уникалното шоу от зала „Арена Армеец“ през месец юни, което събра над 10 000 души и ще остане в историята като един от най-професионалните и впечатляващи концерти на групата.

Снимка: PR Press