.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Отворете чакрите с еротичина йога

LadyZone.bg | преди 2 години
2111064488.jpg
Забравете за "50 нюанса сиво" - следва да научите нещо много по-страстно, по-истинско, по-въздействащо.

#Коя е"
Тамара Фейт Бергер е канадска писателка, нашумяла със своите три еротични новели: "Lie With Me" ("Спи с мен", 2001), "The Way of the Whore" ("Пътят на курвата", 2004) и „Maidenhead” ("Девственост", 2012). Първата й история е филмирана със същото заглавие под режисурата на Клемен Върго. За последния си роман - "Maidenhead", през 2012 г. Бергер е удостоена с престижната американска награда за литература "Believer Book". В момента Тамара Бергер живее в Торонто, Канада.

На 24 април на американския пазар излезе новият й еротичен роман "Kuntalini". В него авторката споделя лични сексуални усещания, които тя лично е изпитала по време на дългогодишната си практика с йога. Самата Бергер е преподавател по Ащанга йога в продължение на 15 години.

2111064496.jpg

"Има толкова много възбуждащи сексуалността елементи в света на йогата, за които хората не искат да говорят и дори отричат, давайки преимущество единствено и само на духовния аспект в йогата. Не. Не е така. Едното не трябва да изключва другото. Сексуалността и духовността са толкова тясно взаимосвързани помежду си същности и усещания, че бихме направили огромна грешка, ако ги разграничим. Ако някога сте посещавали йога, ще ме разберете. Йогата отваря чакрите на всички нива, включително и на сексуално", споделя автора за новия си роман. В него Тамара прави връзка между йогата и сексуалността.

#За романа
Героинята в романа е 25-годишна жена на име Yoohoo, която започва да изпитва силна сексуална възбуда по време на първите си посвещения в тайнството на йогата. От тук насетне започва едно изключително вълнуващо пътешествие в света на еротичната фантазия, преплитаща се между сексуалността и емоциите. Ето пасаж от първа глава:

"Джей-Джей докосна кръста ми, за да коригира позицията на тялото ми. И преди ме беше коригирал, но този път беше по-различно. Беше възбуждащо! Можете да си представите какво се случва след това."

Ако трябва да сравним книгата с "50 нюанса сиво" например, бихме стигнали много по-далеч. Всъщност книгата е много повече откровено порно, и това силно допада не само на авторката и нейните почитатели, но и на критиката. Описанието на всеки миг потръпваща наслада в романа те кара да нарушиш всякакви ограничителни граници, да изследваш най-съкровените пориви и страсти, да се гмурнеш в най-дълбоките кътчета на женската си сексуалност и изгарящи желания.

Затова и съветът на един от литературните критици на романа е: "Оставете "50 нюанса сиво". Пред вас стои нещо много повече, по-страстно, по-истинско, по-въздействащо – "Кундалини".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
За или против секс на първа среща?