.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Омъжените не говорят за любов и...

| преди 7 години
396676.jpg
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Предлагаме ви три нови книги - една за взаимоотношенията между съпрузите, една за човешката ДНК и връзката й с Вселената, а за финал - дали общуването е пътят към успеха?
Предлагаме ви три нови книги - една за взаимоотношенията между съпрузите, една за човешката ДНК и връзката й с Вселената, а за финал - дали общуването е пътят към успеха?

Омъжените не говорят за любов” от Мелъни Гидиън. Книгата е неустоимо изкушение за почитателите на „Дневниците на Бриджит Джоунс” и „Скъпа, няма не мога”, защото е остроумно и забавно намигване към онези, които се вълнуват от въпроса за мястото на любовта в брака през XXI век.  За какво по-конкретно става дума?

Представяме ви главната героиня:

Име: Алис Бакъл
Възраст: 45 години
Професия: преподавател по театрално изкуство
Семейно положение: омъжена за Уилям от деветнайсет години и триста и няколко дни.
Деца: Зои и Питър

Ежедневието на Алис е отегчителна поредица от вечно мрънкащи деца, семейни бюджети и трескави опити да се нареди на най-бързата опашка в магазина. Тя почти се е примирила с петте килограма, които не може да свали, с това, че започва да прилича на майка си и с факта, че явно е пристрастена към Фейсбук и Гугъл. Но най-тревожно е отчуждението, което е настъпило между нея и съпруга й.

Когато в препълнената й електронна поща пристига покана за анонимно онлайн изследване, наречено „Бракът през XXI век”, Алис се включва с нетипичен за нея ентусиазъм. Тя няма представа, че това ще промени коренно живота й.

За целите на проучването Алис получава псевдоним (Съпруга 22) и е прикрепена към случайно избран изследовател (Изследовател 101), на чиито въпроси започва да отговаря съвсем искрено. От години тя не е била толкова откровена. Досега никой не й е задавал толкова интимни въпроси и не я е изслушвал толкова внимателно, не се е интересувал от мислите, чувствата, надеждите, страховете и мечтите й. Скоро Алис осъзнава, че е увлечена по Изследовател 101 и се наслаждава на един „безопасен” флирт в електронното пространство. Но когато той пожелава да се срещнат лично, Алис разбира, че се е влюбила в него. Тя ще трябва да вземе решение, което ще се отрази на семейството й, на брака й, на целия й живот.

Пред сложна дилема е изправен и съпругът й Уилям. Несъзнателно, в опит да съживи брака им, той се озовава в своеобразен Параграф 22. Уилям трябва да направи признание, което може окончателно да го съсипе.

Омъжените не говорят за любов” е невероятно забавна, но и трогателна история за двойствения живот, който водим, за ежедневието ни, подчинено на технологиите, за паралелните личности, които изграждаме във виртуалната реалност, за лекотата, с която споделяме най-съкровени мисли с напълно непознати хора, за безкрайният лабиринт от статуси във Фейсбук и търсения в Гугъл.
Мелъни Гидиън ни предлага интересен поглед към флирта и изневярата, семейството и секса и въпроса за мястото на любовта в брака през XXI век. Правата за филмирането й вече са откупени от създателите на „Дневниците на Бриджит Джоунс” и „Четири сватби и едно погребение”.

От ИК "Ера"

Второто предложение е една книга с на пръв поглед странно име - "Човешката ДНК –  антена към Вселената".  На втори поглед - също. Но всъщност романът се занимава с една от най-големите мистерии в биологията - как клетките ни взаимодействат в такъв съвършен синхрон и позволяват на тялото да функционира в невероятна хармония. Д-р Робин Кели описва механизмите, чрез които клетките си „говорят” една на друга. ДНК молекулите ни действат като миниатюрни антени и осъществяват връзката ни с квантовите полета на Вселената. Авторът ни съветва да се вслушаме в песента на нашите клетки,

която носи информация за:

Връзката с други измерения
Дарбата на медиумите
Предвиждане на трагични инциденти
Наблюдение от разстояние – връзка отвъд пространството
Собствените ни интуитивни сигнали
Извънтелесни и близки до смъртта преживявания
Телепатията – връзка с невидимите информационни полета

която може да лекува:

Хипертония
Гинекологични заболявания
Ракови заболявания
Психологически проблеми
Зависимости

Д-р Кели предлага и конкретни упражнения за всяка чакра, за да се справим сами с появилите се симптоми на болестите. Нашите намерения и убеждения са в основата на тази матрица на енергийно, квантово и клетъчно общуване. Като променяме мислите си - променяме енергията, която клетките ни пренасят! Ние сме съвършената антена на човечеството към Вселената.

От ИК "Кръгозор"

Третото предложение е с име „Общуването като път към успеха" и е дискутира ключови проблеми на комуникацията в деловия свят, а и извън него. Авторите ни внушават, че има само четири начина, по които контактуваме със света - те са свързани със съзнанието ни за това какво правим, как изглеждаме, какво казваме и как го казваме. Въз основа на тях околните ни оценяват, класифицират и решават дали желаят да си сътрудничат с нас и до каква степен могат да ни се доверят.

Дейл Карнеги & Associates са издатели на световни бестселъри, вдъхновили и продължаващи да насърчават милиони последователи по цял свят. Сред тях са: „Как да печелим приятели и да влияем на другите“, „Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота“, „Как да се наслаждаваме на живота и на работата си“ и други. Самият Дейл Карнеги (1888-1955) пък е светило в областта на ефективната комуникация, изграждането на екипи, персоналното усъвършенстване и развитие. Едни от най-популярните му тези са основани на схващането, че за да променим поведението на хората около нас, следва да наблюдаваме и актуализираме своите реакции.

От ИК "Колибри"

Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?