.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Никой не иска да знае": Инспектор Петра Деликадо разкрива тайните на една забравена смърт

LadyZone.bg | преди 4 години
никой не иска да знае, Алисия Хименес Бартлет, роман
Романът на Алисия Хименес Бартлет излиза у нас на 19 януари

Испанската писателка Алисия Хименес Бартлет ни насрочва нова среща с вече популярната у нас своя героиня Петра Деликадо в романа "Никой не иска да знае". Книгата излиза у нас на 19 януари.

никой не иска да знае, Алисия Хименес Бартлет, романВ "Никой не иска да знае" полицейски инспектор Петра Деликадо за първи път е принудена от обстоятелствата да напусне Барселона, за да стигне чак до Рим. Класическият тандем Деликадо-Фермин наследява случай, доведен до задънена улица, и добре изстинал мъртвец, останал "ням" в продължение на пет години. Мистерията е изпитание и за най-пъргавия ум, разследването често удря на камък, затова пък финалът ще ви удиви.

Алисия Хименес Бартлет е носителка на наградата "Лумен" (1997) за най-добра испанска писателка. През деветдесетте години създава образа на инспектор Петра Деликадо, героиня на поредица романи, утвърдили Хименес Бартлет като една от най-популярните и обичани криминални авторки в Испания, а и в цяла Европа. През февруари 2015 г. тя ще бъде удостоена и с наградата "Пепе Карвальо" "за майсторското осъвременяване на испанския трилър и остроумието, с което използва женска гледна точка".

Прочетете откъс от романа>>>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?