За радост на всички фенове на фентъзи жанра у нас само след броени дни на книжния пазар излиза дългоочакваният роман на Джо Абъркромби "Червена страна"! Бестселърът на "Ню Йорк Таймс" пренася почитателите на автора в свят, който те добре познават – света на "Герои" и на трилогията "Първият закон".

За книгата:

Темпъл е човек с множество таланти, десетки професии и завидната дарба да избира винаги лекия път, а това е важно, когато целият ти живот е минал в страх и бягство. Но накъде да побегнеш, когато лекият път те е отвел до кръстопът? Никой не е нито само страхливец, нито само герой, отново ни напомня Абъркромби, всичко зависи от това как ще се стекат обстоятелствата.

За автора:

Джо Абъркромби е роден през 1974 г., завършва Кралското училище в Ланкастър и психология в Манчестърския университет. Името му отдавна е синоним на храбър език, ярки герои и пълнокръвни сюжети. Неизтощимото въображение и богатството на световете, които Абъркромби изгражда, отрежда на произведенията му неприкосновено място сред най-добрите образци във фентъзи жанра. Благодарение на "Колибри" българската публика вече познава епичната трилогия "Първият закон", както и чутовния екшън "Герои". Запознайте се с книгите на Джо Абъркромби тук

Излиза на 23 септември 2014 г.,
От Colibri, страници: 560, цена: 20 лв.