Рок бандата JEREMY? със специалното участие на Кирил Маричков ще изпълнят за първи път след официалното й представяне пред публика - песента “Не си сам”. Събитието на 8 март в столичният Sofia Live Club е специално за всички рок дами.

Великолепна, смислена и докосваща първата песен на български език на JEREMY? изключително бързо покори класациите, настани се уютно в радио ефира и безкомпромисно завладя сърцата на феновете. Може да се каже, че песента е сензация и с това, че от години рок песен не е заставала под №1 в музикалните класации у нас.

 

Хит на бългаски език, със социално послание и чудесен пример за приемственост между рок поколенията. Комбинацията JEREMY? & Кирил Маричков обаче ни готви още изненади. На 8 март в Sofia Live Club публиката ще се наслади на любимите ни парчета на JEREMY?, както и на някои емблематични такива на ЩУРЦИТЕ.

На промоцията на песента “Не си сам” през декември музикантите представиха заедно "Рок в минало време" и "Ромео и Жулиета", но с усмивка добавят, че този път ще има още изненади в съместно изпълнение, специално за гостите в клуба.

Билети за събитието JEREMY? & Кирил Маричков на 8 март в Sofia Live Club можете да намерите в системата на Еventim.bg, както и на входа на клуба в деня на събитието (ако все още има). Цената им е 15 лв на предварителна продажба и 20 лв. на самата дата и на място.

 

Можете да ги закупите още от щанд на EVENTIM на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център в НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса “Арена Армеец”, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, Escape Room Mentalist, Магазин "На тъмно".