Какво е общото между най-горещите музикални хитове, току-що излезли от студиото на продуцентите. Слушайки ги условихме копнеж по другия и по вечното човешко желание в живота да има споделеност, да има друг, да няма самота. Филм за двама ли е животът или моноспектакъл? Чуйте 3 нови музикални парчета, в които текст, музика и видео се преплитат в хармонична симбиоза.

 

Михаела Филева с ново парче към албума си "Инкогнито", което се казва "Филм за двама". Припомняме, че тя е една от най-успешните млади изпълнителки у нас в последните години и член на журито в 5-ия сезон на "България търси талант".

 

Група "Остава" засне клип към парчето "Дали си ти", което бе излъчено премиерно в предаването "Преди обед". С характерния глас на Свилен Ноев ни разказва какво можем и какво не, без човека до нас. Черно-белият клип е изпълнен с кадри от улични протести. Като цяло групата се насочва към малко по-ново звучене и текстове със социална насоченост.

Международната поп икона P!nk издава ще издаде най-новия си сингъл “Just Like Fire”, създаден специално за предстоящия да излезе филм на Дисни – „Алиса в Огледалния свят“, на 15 април. Песента е първи сингъл на P!nk в последните три години.