.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-красивите снимки от фотоконкурса "International Garden Photographer of the Year"

Евгений Милов | преди 18 седмици
Marcio Cabral/International Garden Photographer of the Year
Снимка: Marcio Cabral/International Garden Photographer of the Year
Природата, както рядко може да бъде видяна

Най-престижният фотоконкурс в света за ботаническа фотография - International Garden Photographer of the Year - представи победителите в 11-те основни категории.

През 2018-а наградата за Снимка на годината спечели фотографът Марсио Кабрал с кадъра "Cerrado Sunrise", заснет в Серадо - географска област от влажни савани в Бразилия със специфична флора, фауна и голям брой ендемични видове.

"Изключително важно е да осветлим чудото на тези растения и да предприемем стъпки, за да запазим уникалната красота на екосистемата в Серадо. Засилих естествения блясък на изгрева, като увеличих контраста между цветята Paepalanthus chiquitensis и тревата", споделят победителят в конкурса IGPOTY 11, спечелил наградата и в категорията за "Пейзажи от дивата природа".

Конкурсът се организира в партньорство Кралската ботаническа градина във Великобритания, където отличените снимки ще бъдат изложени за посетителите до 11 март 2018 г. Можете да разгледате всички победители и финалисти в 11-ото издание на конкурса в сайта igpoty.com.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?