.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-голямата телевизия за джаз в света - Mezzo - ще излъчва софийския фестивал A to JazZ 2019

LadyZone | преди 12 седмици
A to JazZ
Над 54 млн. души гледат най-големия ТВ канал за джаз и класическа музика

Безпрецедентен успех отбелязва най-мащабният джаз фестивал у нас A to JazZ. Изключителното международно признание се свързва с факта, че най-голямата телевизия в света, изцяло отдадена на джаза, класическата музика и танца, ще заснеме и излъчи ключово съдържание от тазгодишното събитие, очакващо всички фенове между 5 и 7 юли в Южен парк 2. 

Решението на престижния канал е подтикнато от високото качество на фестивала и големия интерес на европейската публика към него. Поканата за това ключово партньорство, без аналог за българската музикална сцена, идва от програмните директори на Mezzo заради изключителното богатството от актуални местни и чуждестранни  артисти, представящи най-новата си продукция на фестивала, както и благодарение на доказаното ниво на организация.

A to JazZ

Mezzo има зад гърба си почти 30-годишна история и покритие на пет континента – Европа, Азия, Северна Америка, Австралия и Африка. Водещият френски всекидневник "Le Figaro" нарича канала "благодетел на човечеството". Зрителите по света надхвърлят 54 млн., а интересен факт е, че България е една от водещите европейски страни по брой абонати на глава от населението - над 1 300 000 за 2018 г. Каналът вече излъчва рекламен клип на A to JazZ 2019, като международният отзвук е  повече от позитивен, а фестивалът очаква голям брой посетители от Европа.

A to JazZ

 

Деветото издание на трите фестивални дни, предстоящи на 5, 6 и 7 юли в Южен парк 2, ще събере най-младите световни и български артисти под открито небе. Хедлайнери са абсолютните новатори Jacob Collier, Christian Scott aTunde Adjuah и Ghost-Note, а тази година акцентът в програмата залага на младото поколение в музиката и авангардните смесици от стилове. Освен на гостуващите световнопризнати звезди, фестивалът традиционно дава сцена и на голям брой родни формации и музиканти. 

Деветият A to JazZ представя модерен джаз и млади световни звездиТазгодишното издание на най-големия джаз фестивал у нас изненадва с хедлайнери от бляскавите сцени нa Glastonbury и North Sea Jazz

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?