.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-добрият клип за въздействието на музиката върху хората

Васил Богданов | преди 14 седмици
2111908521.jpg
Снимка: Youtube
Световноизвестният пианист Ланг Ланг изпълнява Бах, но клипът излиза от жанровите граници със своята универсалност

Звукозаписната компания Deutsche Grammophon сътвори един от най-въздействащите клипове на тема музиката и хората. Няма да издаваме сюжета, за да може да се насладите на тези 2:48 минути, в които голямата звезда на класическия небосклон, Ланг Ланг, изпълнява прелюд в до мажор от „Добре темперирано пиано“ на Бах.

“Това си е прекрасен мини филм! Много очарователна история!” – коментира потребител в YouTube.

“Ланг Ланг е истински вдъхновител. Свиря на пиано от 10 години и той ми дава сили да продължа“ – пише друг.

Впрочем утре, 14 юни, китайският пианист става на 37 години. В началото на този месец той се ожени във Версай за своята 24-годишна колежка от немско-корейски произход Джина Редлингер.

Deutsche Grammophon е най-старата музикална компания за класическа музика. През юни се навършват 121 години от създаването й.

Ирина Първанова за удоволствието да преподаваш музика на деца (ВИДЕО)Разговаряхме с най-забавната и емоционална учителка по арфа и пианоМузиката, която хармонизира молекулите в мозъка миШестте сюити за соло виолончело на Бах са един от най-ярките символи на академичната музика
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?