Преприятната Estelle идва у нас на 10 май - като част от турнето й "All of Me"!

Зарадвахме се, защото когато преди няколко години Кайне Уест изскочи с дует с още не особено познатата Estelle и суперприятното парче "American Boy" знаехме, че от тази тъмнокожа дама можем да очакваме само още хубави неща. 

Тя не ни разочарова и извади съвместни хитове с хора като Wyclef Jean, John Legend, Gym Class Heroes, Will.I.Am, Sean Paul, David Guetta (как можа?!), но също и с Nas, Busta Rhymes, Rick Ross и канадския рапър Kardinal Offishall. На 28-ми февруари пък (да, преди няколко седмици), Estelle отпразнува официалното излизане на дългоочаквания си, трети студиен албум „All of Me”, който тя ще представи на живо и пред българските си фенове. В него наистина има какво да се чуе - например ето това - малко класическo R&B (като "от едно време", преди наплива на Ники Минаж и други от типа) със звучащи честно текстове, което (както с няколко "Грами"-та доказа Адел) си е добра стратегия .

Разбрахте датата, сега да кажем и къде - Sofia Live Club. Билети за събитието ще могат да бъдат закупени предварителнона цена от 40 лв, като в деня на събитието, цената ще е 50 лв.