Уникален музикален проект, с бекграунд вокали на триото са създали Dominic Plaza от Испания и DJ Parham от Швеция

Румънеца и Енчев ще са водещи на церемонията по награждаването на най-добрите в музикалната индустрия от Югоизточна Европа

 

На 17-ти септември в клуб “Маскара”, София ще се състоят ежегодните награди за музика SeeMe Awards. За тях специално ще се качат на сцената прочутите в цял свят български певици от вокален ансамбъл “Мистерията на българските гласове”.

Уникален музикален проект, с техни бекграунд вокали са създали Dominic Plaza от Испания и DJ Parham от Швеция. Специалното парче, което ще бъде и изпълнено на живо се казва “I see you” от лейбъла “The quantum mechanics.”

Сред категориите, в които се състезават участниците са: най-добро събитие за Югоизточна Европа, най-добър клуб, DJ, промоутър, както и за най-добра елевизионна и радио медия, отразяващи музика, най-добър сайт и т.н. Тази година се връчва и специална еко награда GREEN STAR.

Стартирали през 2007 г. SeeMe Awards са част от професионалната музикална конференция на Югоизточна Европа – SeeMe. Всяка година SeeMe отличава и награждава най-добрите от музикалния бизнес у нас и в региона.

През годините български и чуждестранни изпълнители, DJ-и, медии, продуценти, промоутъри, лейбъли и клубове са били отличавани с учредената към конференцията SeeMe награда. Наградите, се превръщат в традиция, значимо събитие и отличие за участниците, които се конкурират за позиция и отбелязват наградата си като постижение.

Тази година церемонията ще водят дуото Румънеца и Енчев, които ще забавляват в свой собствен стил.