Звездно парти беляза старта на най-популярното и дългоочаквано музикално събитие на лятото Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019.

Партито премина под мотива „Да завладеем лятото заедно“, а сред гостите бяха голяма част от звездите, които предстои да се качат на сцената на турнето.

Вечерта бе открита от лъчезарната Михаела Филева и хитът й „Без етикети“. "Щастлива съм, че и тази година имам възможността да съм част от приключението Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Подготвила съм много изненади и чисто ново парче. Очаквайте ни в Горна Оряховица на 27 май”, каза певицата, която е треньор в "Гласът на България".

Pavell от музикалното дуо Pavell & Venci Venc’сподели, че предстои да изненадат феновете не с един, а с няколко нови проекта именно на тазгодишното турне.

В типично свой стил Криско заяви: „Чувствам се спокоен преди да изляза на сцената, няма какво да стане, ще бъде много яко! Подготвил съм много изненади за публиката и много скоро и ще ви представя новия си проект.”

DARA също присъства на партито и развълнувано загатна за предстоящия си проект, който обещава да бъде много интересен.

Специално изпълнение на своя хит „Да не спим“ за гостите представи и Yoana, последвана от Ballan, на когото му предстои да се качи за първи път на сцената на турнето като музикален изпълнител. Той сподели: „Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour е най-епичното приключение за лятото и за мен е голямо признание да бъда част от него.“

Ева Пармакова представи парчето си “Tell Me Right” и също сподели нетърпението си да бъде част от завладяващото лятно преживяване. Прекрасната Тита изпълни своя безспорен хит „Антилопа“. Певицата разтанцува не само гостите, но и балет Нова, които спонтанно излязоха на сцената и изпълниха заедно с нея популярната хореография на парчето. 

Чаровните дами от 4Magic изненадаха гостите като изпълниха “Happy Birthday” и по този начин отбелязаха рождения и именния ден на усмихнатата Елия. Момичетата бяха видимо развълнувани и споделиха, че за тях сцената на турнето е сбъдната мечта.

Първият концерт от турнето е в Горна Оряховица на 27 май. Следват Банско на 7 юни, Пловдив на 20 юни, Бургас на 10 юли, Варна на 13 юли. След кратка почивка, турнето ще се завърне в Благоевград на 10 септември и ще завърши с големият финал на 14 септември в София.