.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Машина за гушкане - книгата, която учи на любов

| преди 2 години
2111024081.jpg
А кой гушка машината за гушкане

Издателство "Рибка" отново освежават книжния пазар с нещо много добро - книга, тежаща от мъдрост и любов. "Машина за гушкане" на Скот Кембъл е издание, с което може да зарадвате дете, любим, приятелка, а защо не и някой от друга категория - например свекървата или пък колежката, с която не сте в много добри отношения. 

Малкото момченце от книгата на Кембъл обича да гушка. И докато го прави, да решава проблеми - как се гушка нещо бодливо, или пък нещо голямо. Невъзможни и трудни неща няма. Има алтернативен подход. А когато обичаш да гушкаш, винаги ще намериш начин да го направиш. 

Защо е важно гушкането? Защото то е изключително топлоотделящо и топлоприемащо занимание.

Машина за гушкане
Снимка: LadyZone

Един от минусите, който отчитаме - в книга с толкова поучително занимание като споделянето на любов, четящият разбира, че машината за гушкане се поддържа в добра форма с... пица. Не беше ли по-добре да хапва плодове, зеленчуци, омесен от мама хляб? Скот Кембъл ни е далече и няма как да го попитаме, затова решихме просто да споделим чуденето си с вас. 

Малко след това попадаме на редове, които обаче ни стоплят сърцата и почти забравяме за нездравословната пица. А именно - след като е нагушкала целия свят, машината за гушкане е изморена; ще я гушне професионалният акумулатор за гушкане, а именно - мама. Разбира се, че няма как това любвеобилно момченце да няма още по-щедро раздаваща любов и гушки майка. 

Машина за гушкане
Снимка: LadyZoneЛюбим цитат от книгата

"Няма нищо, което машината за гушкане не би гушнала."

Ангелите пазители – книгата, която всеки път е различнаМоже да я четете на заспиване, когато имате нужда от утеха, от малко баланс или от добри думи като храна за душата


Оценка 10 от 10
Наречете ни пристрастни, но ще продължаваме да харесваме тези книги-бижута, в които няма много текст за четене, но за сметка на това, и малкото написано е толкова ценно, че си струва всеки ред и всяка минута. 

С какво спите?